Bezár [x]
Már 722 szócikk közül válogathatsz.

A Gyümölcspédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gyümölcs tudástár. Legyél Te is a Gyümölcspédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Nyári csíkos fűszeres alma
Verzió: 2  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2017-02-07 12:09:23
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Nyári csíkos fűszeres alma származása:

ismeretlen eredetű. nyari csikos fuszeres alma


ismeretlen eredetű. nyari csikos fuszeres alma


 

Nyári csíkos fűszeres alma érési ideje:

nyári, őszi alma. augusztusban végén és szeptember elején szüretelhető, hűvösebb tájakon novemberben.
 

Nyári csíkos fűszeres alma előfordulása:

a száraz helyeket kivéve bárhol megterem.
 

Nyári csíkos fűszeres alma gyümölcse:

változó alakú, zömök tojásdad, vagy kúpos gömb alakú, szára középhosszú, vékony, héja hamvas, sima, fényes, szalmasárga színű, kármin-piros csíkokkal, piros bemosással. Húsa sárga, bőlevű, kellemesen fűszeres.
 

Nyári csíkos fűszeres alma felhasználása:

nyersen fogyasztva, csemege, asztali, piaci, háztartási alma, konyhai felhasználásra.
 

Nyári csíkos fűszeres alma hajtásrendszere:

fája edzett, koronája terebélyes, vesszei hosszúak, közepes vastagságúak, levelei középnagyok.
 

Nyári csíkos fűszeres alma termőképessége:

bőven  terem, és jól termékenyül.
 

Nyári csíkos fűszeres alma kártevői, betegségei:

edzett fajta, betegségekre kevésbé fogékony.
 

Nyári csíkos fűszeres alma hasonnevei:

Sommer-Zimmptapfel, Rother Herbst Taubenapfel, Gestreifter Sommer Zimmptapfel, Pigeonett, Pigeonett commua, Pigeon rouge d’Automne, La Canelle.

Kapcsolódó szócikkek:


 

 









Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
nagy fájlok küldése mindenki
szakácskönyve