Mária Aurélia nektarin érési ideje:
augusztus végén - szeptember elején érik.
Mária Aurélia nektarin gyümölcse:
gyümölcse közepes vagy nagy méretű, gömb alakú, héja sárga alapon fénylő pirossal bemosott, húsa sárga színű, a magja körül piros bemosódással, lédús, kiváló ízű, jól tárolható, félig magvaváló. A szállítást jól bírja, jól tárolható.
Mária Aurélia nektarin felhasználása:
frissen fogyasztva.
Mária Aurélia nektarin hajtásrendszere:
fája középerős növekedésű. Biztonságosan termelhető barackfajta.
Mária Aurélia nektarin termőképessége:
korán termőre fordul, és igen bőven terem.
Mária Aurélia nektarin kártevői, betegségei:
gombás betegségekkel szemben ellenálló. A tafrinára való ellenállósága a nektarinok között az egyik legjobb.