Faralia kajszi származása:
Franciaországból származik, a Bergeron utáni szezon fajtája.
Faralia kajszi érési ideje:
július 15-16-án kezdik szüretelni. középkései virágzású.
Faralia kajszi előfordulása:
telepítését elsősorban a déli országrészekre javasolják.
Faralia kajszi gyümölcse:
termése nagy méretű, háromszög alakú, átlagsúlya 80 gramm, narancssárga színű, 30%-án piros fedőszínnel, kemény, bőlevű, finom ízű, aromás, kellemesen savas.
Faralia kajszi felhasználása:
elsősorban friss fogyasztásra.
Faralia kajszi hajtásrendszere:
közepes növekedési erélyű. Hosszú és rövid termőrészeken is terem.
Faralia kajszi termőképessége:
kitűnő termékenységű.
Faralia kajszi kártevői, betegségei:
betegségekre nem fogékony.
Faralia kajszi porzói:
öntermékeny.